expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

domingo, 11 de noviembre de 2018

II CONFERENCIA "ESCRITURA CREATIVA" EN UNIVERSIDAD JAIME I DE CASTELLÓN


El próximo jueves, 22 de noviembre, a las 19 horas, 
invitada por la escritora Rosario Raro, compartiré con los estudiantes de este prestigioso taller de escritura, mis experiencias en el fascinante mundo de la creatividad, además de mi alegría y agradecimiento por contar conmigo.
¡Os esperamos!


https://www.uji.es/cultura/base/historic1819/cinema1819/cursos1819/tallerescriptura1819/zanon/

https://www.uji.es/cultura/base/historic1819/cinema1819/cursos1819/tallerescriptura1819/

Taller d'escriptura creativa: «Escriure el que imagine»

Curs 2018 2019

Taller d'escriptura creativa: conferència de Emi Zanón


0
  • Emi Zanon
Data: dijous, 22 de novembre de 2018
Activitat: Taller d'escriptura creativa
Títol: Conferència de Emi Zanón
Lloc: Aula HA1116AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I
Hora: 19 h
Entitat: Universitat Jaume I
Més informació: http:/ujiapps.uji.es/cultura/
Entrada lliure

EMI ZANÓN
(Bunyol, Valencia)
Finalista del XII Premi de novel·la Fernando Lara per la seua primera novel·la Su último viaje (Araña Editorial, 2009), seleccionada per al projecte internacional Primitivismo Femenino 2009/10, ens trasllada ara, amb la segona novel·la,Yámana, Tierra del Fuego (Editorial Sargantana, 2a edició, setembre 2016) a l'exòtica i fascinant Terra del Foc, amb un relat apassionant inspirat en fets reals i en les vivències de l'antropòleg i filantrop Martín Gusinde, a principis del segle XX.
Finalista del XXXVI Premi de novel·la Felipe Trigo, en novembre de 2016, amb la tercera novel·la Las cinco estaciones de Vivaldi, presentada amb el pseudònim de Florencia Pinar. En maig de 2018 presenta la seua nova novel·la La hierba azul de Calíope (Editorial NPQ), pensada per a un públic juvenil i familiar, i és finalista del V Certamen marató de microrrelats  de València, promogut per CLAVE i Àmbit Cultural de El Corte Inglés, amb el seu microrrelat La frontera.
És autora també de Metacuentos, relats curts per al despertar de la consciència (Diàspora Pokhara, 3a edició, 2004); microrrelats: Dayal, miradas al interior (Bubok, 2a edició, 2010) i del llibre d'aforismes, reflexions i poemes de la naturalesa i místics La voz blanca (Cultivalibros, 2012), tots en digital i paper. Coautora, junt amb Clive Carthew, de la comèdia Pitos y gritos, estrenada en 2014 per Plateatro. Ha participat en l'elaboració del llibre del 125 aniversari del Centro Instructivo Musical La Armónica de Buñol (CIM), de 2014.
Articulista mensual des de 2004 en diferents mitjans de comunicació entre ells la revista i periòdic: “Tu mismo”; “Hoy un click; i en el seu blog: emizanonsimon.blogspot.com. Ha conduït quatre edicions del programa “Nueva Consciencia” en Ràdio Buñol i ha col·laborat en “Radio Euskadi”, “Sirena Cope” i “esRadio”, entre altres.
En la primavera de 2017, va ser autora invitada en el VIII Festival de Cultura Hispànica Cinespañol en Periguéux (Dordonya) França, junt amb els autors Juan Hedo i Alfons Cervera.
emizanonsimon.blogspot.com

Conferencia impartida en noviembre de 2016 en la UJI

2 comentarios: